Николай Денков: Част от службите се използват за правене на компромати

0
Записите, се използват не само за да се очерни някой в кампанията, но и за да се обсъждат те, а не това, което трябва да се подобри у нас
Записите, се използват не само за да се очерни някой в кампанията, но и за да се обсъждат те, а не това, което трябва да се подобри у нас Видео: bTV

Той коментира и билбордовете с него, Борисов и Пеевски

Част от службите, включително и ДАНС, се използват за правене на компромати. Това е проблем е за националната сигурност“, каза в ефира на bTV Николай Денков, който е кандидат за депутат на ПП-ДБ, водач на листата в Бургас и Шумен.

Той каза, че записите, се използват не само за да се очерни някой в кампанията, но и за да се обсъждат те, а не това, което трябва да се подобри у нас.

Според него има проблем в службите.

Ако в ДАНС ръководството е назначено от един или двама души, и се чувстват под протекция, е нормално да работят за тях. Трябва да има ясна процедура по избор на кадрите вътре, да се знае как се класират, че не са на нечия издръжка и под влияние“, добави Денков.

Той коментира билборда, на който е той Бойко Борисов и Делян Пеевски и решението на ЦИК, че трябва да му се състави акт.

Аз не съм го поръчвал този плакат, вероятно е някой от партията, но по тази логика н е бива да съм глобяван само аз, а и останалите нот билборда. След тези избори по никакъв начин няма да бъдем в коалиция с Пеевски и Борисов. За 9 месеца разбрахме, че тяхната визия и маниер на управление е коренно различна от нашата мечта за България. Средно положение няма.“, коментира Денков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Аз
    Тоя много ги разбира тия работи - кое не е и кое е заплаха за националната сигурност. Толкова е жалък....., горкия.
  • -2
    2
    НевДенков
    Никога България не е имала по жалък, безгръбначен и надупен премиер от мен! Аз съм една жалка ДеБил-ПеПеруга!
  • -3
    1
    СрС
    Записаха ли те,а чочи? Стърва ли се в некой храст? Няма само ние да страдаме я? Нали така?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама си говорят:
- Значи, врачка ти предсказа, че жена ти ще те напусне?
- Не точно, но каза че ми предстои прекрасен живот!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари