Николай Денков: Ще поканя зърнопроизводителите за следваща среща

0
Надявам се да се отзоват, заяви премиерът
Надявам се да се отзоват, заяви премиерът Снимка: Фейсбук

Надявам се да се отзоват, заяви премиерът

Ще поканя зърнопроизводителите за следваща среща, надявам се да се отзоват. Не виждам основания за отказ. Това заяви пред журналисти премиерът Николай Денков, който коментира отказа на зърнопроизводителите да разговарят с представители на властта по темата за украинското зърно.

Проблемите не се решават със заплахи и стачки, а когато се седне на масата и се обсъждат конкретни числа, кой какво е получил, какво е загубил и какво очаква“, посочи премиерът, цитиран от БТА

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    два въпроса
    1.Защо преди войната беше забранен вноса на украинска селскостопанска продукция в ЕС. 2.Защо вносът на тази продукция, позволен с условието да се ползва за коридор за износ към гладуваща Африка взе да остава в Европа?!?
  • 3
    3
    До 2:
    Карамфиле, разпъпило лайно такова, на тоя мутро-цигански кенеф, ДЪРЖАВА ли му казваш?!!
  • -14
    2
    Карамфил
    Те тея терористи и руски слуги не искат преговори, искат дестабилизиране на държавата, затова и днес не се явиха на уговорените разговори. Денков много ги търпи, ако блокират в понеделник държавата да започнат да им се изземват машините.
  • 22
    1
    Ха-ха
    А "терористите" дали ще преговарят с теб, бе, капут сифилистичен?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари