Николай Денков: Ще одобрим 32 милиона лева за БДЖ

0
Ще одобрим и 72 милиона за МОН и за общините, добави премиерът в оставка
Ще одобрим и 72 милиона за МОН и за общините, добави премиерът в оставка Видео: NOVA

Ще одобрим и 72 милиона за МОН и за общините, добави премиерът в оставка

"До края на правителството остава около седмица, но задачите не намаляват. Тази седмица МС ще заседава в понеделник и сряда, за да свършим максимален брой задачи и да осигурим плавен преход към служебен кабинет". Това заяви премиерът в оставка акад. Николай Денков преди заседанието на Министерски съвет, цитиран от NOVA.

"Днес ще разгледаме 20 точки. Ще одобрим близо 32 млн. за 76 модернизирани вагона от "Дойче бан" за БДЖ. Промяната ще усетят всички пътници. Ще одобрим и 72 млн. за МОН и за общините - за увеличаване на заплати в администрацията и културните институти", заяви той.

На заседанието ще бъде обсъдено правителствено постановление за разпределение на 268 милиона лева от държавния бюджет за ръст на заплатите в редица структури в администрацията, сред които Агенцията за социално подпомагане, НОИ и НЗОК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари