Делян Пеевски: Премиерът да напусне топлия кабинет и да бъде в снега!

1
Г-н Премиер, сняг онлайн не се чисти!, заяви Пеевски
Г-н Премиер, сняг онлайн не се чисти!, заяви Пеевски

Г-н Премиер, сняг онлайн не се чисти!, заяви Пеевски

Хората очакват от изпълнителната власт да бъде до тях, когато е трудно и да им решава проблемите. Призовавам министър-председателя, който непрекъснато спори, че той е премиерът на правителството, да докаже това, коментира Делян Пеевски, председател на парламентарната група на ДПС, цитиран от пресцентъра на партията.

Той призова премиерът и министрите да слязат при бедстващите хора. "Да напусне топлия и уютен кабинет, заедно с министрите да бъде там, в снега, където хората бедстват и да направи необходимото така, че минимална снежна покривка да не се превръща в бедствие за хората и държавата - без ток, с непроходими пътища и прекъснати комуникации", каза Пеевски.

Той изрази недоумение, че премиерът е свикал извънредно заседание на Министерския съвет (МС) онлайн. "Г-н Премиер, сняг онлайн не се чисти! Нито се отстраняват аварии на електропреносната мрежа в онлайн заседание на МС,", добави Делян Пеевски.

От 11:30 часа е свикано извънредно заседание на правителството във връзка със зимната обстановка в страната. В срещата на живо и онлайн ще се включат министрите на вътрешните работи, на енергетиката и на отбраната, главният секретар на МВР, началникът на отбраната, ръководствата на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ и Агенция „Пътна инфраструктура“, както и областни управители.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Иван
    И ти напусни този свят
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари