Николай Денков: Недоказаните слухове сриват институциите, президентството прави това

0
В службите виждам сляпо петно по отношение на корупцията, заяви премиерът
В службите виждам сляпо петно по отношение на корупцията, заяви премиерът

В службите виждам сляпо петно по отношение на корупцията, заяви премиерът

Още от първите дни, в които ПП-ДБ влязоха в политиката заедно поставихме въпросите, че всички скандали, слухове трябва да бъдат разследвани и те трябва да приключат с краен резултат. Където има нарушения трябва да има и присъди”. Това заяви премиерът акад. Николай Денков, предаде БГНЕС.

По отношение на думите на президента, че “лидерите на ПП са опитомени”, преди няколко месеца ясно казах, че в службите виждам сляпо петно по отношение на корупцията. Тогава получих подкрепа само от ПП-ДБ, надявам се другите да подкрепят в кратки срокове да бъдат проведени разследвания. Всичко останало са само слухове, които когато останат недоказани сриват институциите. Президентството прави това от доста време”, смята Денков.

Премиерът подчерта, че засега не са проведени разговори за смени на министри след ротацията в кабинета пред март месец. “Изпълнението на целите, заложени в управленската програма, е на много високо ниво. Дали ще бъдат сменени министри още не сме говорили”, допълни премиерът Денков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари