Николай Денков: Наблюдаваме епидемия от насилие

0
Набелязани са над 15 мерки срещу агресията
Набелязани са над 15 мерки срещу агресията Снимка: БГНЕС

Набелязани са над 15 мерки срещу агресията

Набелязахме повече от 15 мерки срещу агресията и насилието, съобщи премиерът акад. Николай Денков на пресконференция в Министерския съвет днес след среща с представители на четири министерства.

Почти всички мерки са на ниво Министерски съвет и министерства, изискващи координация между институциите. Има и такива, свързани с изменение на законодателството“, обясни премиерът, цитиран от БТА.

През последните дни и седмици в медиите се появиха информации за много тежки случаи на насилие. Това е било скрита епидемия през последните години. Окуражени от подкрепата, която получиха от институциите, много хора се осмелиха да разкажат за техните проблеми“, коментира още премиерът Денков.

Мерките бяха обсъдени от министър-председателя с представители на Министерствата на вътрешните работи, на труда и социалната политика, на правосъдието и на образованието и науката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    ники
    С Мария свирка да вървите на м....та си боклуци
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари