Николай Денков: България не успя да намери своята Кьовеши

0
Един от стълбовете на цивилизацията е системата за правосъдие
Един от стълбовете на цивилизацията е системата за правосъдие Снимка: NOVA

Един от стълбовете на цивилизацията е системата за правосъдие

"За съжаление, България не успя да намери своя Фалконе и своята Кьовеши, което дава отражение". Това каза премиерът Николай Денков на форума „Антикорупция, демократична устойчивост и икономическа сигурност". На събитието присъства европейският главен прокурор Лаура Кьовеши.

“Напредъкът, който постигнахме, е съгласуван с най-високите европейски стандарти. Но ние сме все още в средата на този процес. Предстоят важни гласувания в следващите 5-6 седмици и де надявам, че ще довърши процеса, който започна. Ако завърши това, ние ще отидем в съвсем друга орбита на европейското си развитие”, отбеляза премиерът.

Един от стълбовете на цивилизацията е системата за правосъдие. Във всеки успешен преход има нужда от смели герои, които да изпълнят със съдържание структурите на правосъдието, подчерта той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари