Николай Денков: Амбицията е на 6 март да имаме готов кабинет

0
Имената на новите министри ще бъдат обявени, когато „стане ясен целият пакет”
Имената на новите министри ще бъдат обявени, когато „стане ясен целият пакет” Снимка: Facebook

Имената на новите министри ще бъдат обявени, когато „стане ясен целият пакет”

В близките дни премиерът Николай Денков очаква да започнат разговорите с вицепремиера Мария Габриел относно имената на министрите покрай ротацията. Това обяви министър-председателят, като поясни, че в момента двамата „оглеждат” изпълнението на програмата.

„Някои от министрите действително се умориха от непрекъснатите нападки. В огромното болшинство от случаите - не особено справедливи, често и злонамерени. Проф. Христо Хинков каза, че не иска да продължи. Всяка смяна е доста рискова, ако няма готов човек”, добави Денков.

Премиерът подчерта, че имената на новите министри ще бъдат обявени, когато „стане ясен целият пакет”. „Амбицията е на 6 март, когато подадем оставката на настоящото правителство, да имаме готов кабинет, който веднага да бъде внесен за разглеждане в Народното събрание”, каза още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари