Никола Минчев: Ще поканя на изслушване и Калин Стоянов в комисията за "Нотариуса"

0
Отново ще поканя и Сарафов, Гешев и Цацаров, заяви той
Отново ще поканя и Сарафов, Гешев и Цацаров, заяви той Снимка: БГНЕС

Отново ще поканя и Сарафов, Гешев и Цацаров, заяви той

"Отново ще поканя Сарафов, Гешев и Цацаров за изслушване в комисията за "Нотариуса", като ще поискам да дойде и вътрешният министър Калин Стоянов". Това заяви председателят на комисията и депутат от ПП-ДБ Никола Минчев, предаде репортер на БГНЕС.

Минчев заяви, че най-вероятно Калин Стоянов ще бъде изслушан на закрито заседание, след което обясни, че ще помисли дали тримата прокурори да бъдат изслушани на повторно заседание тази седмица или на заседание другата седмица. "Поканата към министър Калин Стоянов е предстояща, защото той може най-малкото скоро да не е министър, така че е приоритетно да бъде изслушан", добави Никола Минчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Читател
    Той ги кани,те не отиват.Поканен е и четвърти и той няма да отиде.Комисия излъчена от НС, мястото където се коват закони. Някой от управлявали те ни през последните петнадесет години, ще отговори ли на българската общественост, от къде идва тази безнаказаност!? Господ е един,а всеки от тези е заявявал, че над мен е само Господ. Тих ,кротък народ сме и какво от това?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари