Никола Минчев: Енергийната зависимост от Русия е в историята

1
Диверсификацията не изключва нито един доставчик, стига той да е надежден партньор
Диверсификацията не изключва нито един доставчик, стига той да е надежден партньор Снимка: NOVA

Диверсификацията не изключва нито един доставчик, стига той да е надежден партньор

Темата за газа се използва предизборно, най-вечер от опозицията в последния парламент в лицето на ГЕРБ, заяви в предаването „Здравей, България” по NOVA председателят на 47 НС Никола Минчев. 

„Такава схема, при която се купува руски газ умишлено през посредник, за да се прикрие реална доставка от „Газпром” – това не е така просто”, каза Минчев.

„Със сигурност тази енергийна зависимост от Русия, която имахме в продължение на много години, е в историята. Благодарение на действията на предишното правителство вече имаме диверсификация. Диверсификацията не изключва нито един доставчик, стига той да е надежден партньор, какъвто „Газпром” не беше и мисля, че продължава да не е”, заяви Минчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    darkaveng
    Боже, защо си лишил от акъл такива, като този момък? Прибери си ги, да не се мъчат да лъжат! Моля те от все сърце и душа! Анадънму?
  • 5
    5
    Какалика
    Кога енергийната зависимост Европа от сащ ще е в историята?!
  • 5
    4
    kliu
    И този американски пропагандатор е включен в действие да хвали българофобията/русофобията! Но българското общество "вкуси" от евроатлантическата безпътица и социален упадък, а влизането насилствено на България в "клуба на богатите" направи българското общество най-бедното в цяла Европа! Докато уродите от сащ си затваряха очите и ползват България като пушечно месо в хибридната им война с Русия, то българите знаем, че сащ е световен агресор, сащ е терористична държава! С лекота извеждаме тезата, че сащ е враг на човечеството! сащ е враг на световния мир!
  • 5
    3
    😎😎😎🙂
    И този поамереканчания се изказа .Абе таранколу, толкова години Русия ни снабдяваше .Ти къде в тиквите беше ?Не искаме дърва и въглища тях ги предложи на близките си.
  • 2
    2
    Разход
    Само не разбрахме защо Газпром не е бил надежден партньор? Сакаш нашата страна е доставяла газ от Африка или Латинска Америка. Не се ли замисляте, че където има огромни количества залажи се "предизвиква" локален военен конфликт, за да може да се "контролират" ресурсите на чуждата страна/компания (например: Нигерия, Алжир, Либия, Кувейт, Ирак, Венецуела, Виетнам и много други). Едно време са му викали "пътят на коприната" сега е "пътят на енергията".
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари