Никола Минчев: Добре съм, но някои хора се опитват да извлекат дивиденти от създалата се ситуация

1
"Поради огромното количество хора, с които се срещам всеки ден, си правя тестове по-често. Такъв си бях направил и в неделя и беше отрицателен. След заседанието на КСНС си направих отново тест, който за жалост даде положителен резултат", написа председателят на парламента
"Поради огромното количество хора, с които се срещам всеки ден, си правя тестове по-често. Такъв си бях направил и в неделя и беше отрицателен. След заседанието на КСНС си направих отново тест, който за жалост даде положителен резултат", написа председателят на парламента Снимка: БГНЕС / Архив

Председателят на Народното събрание Никола Минчев с първи коментар след като стана ясно, че е дал положителна проба за коронавирус след КСНС в понеделник

"Благодаря на всички, които проявиха интерес към моето и на семейството ми здраве. Добре сме. Тези, които проявяват нездрав интерес, предимно с цел политически намеци в свой интерес, ще оставя без коментар", написа Минчев във фейсбук.

Eто целия му пост: 

"Благодаря на всички, които проявиха интерес към моето и на семейството ми здраве. Добре сме. Тези, които проявяват нездрав интерес, предимно с цел политически намеци в свой интерес, ще оставя без коментар.

Но явно дължа информация и естествено ще я дам. Поради огромното количество хора, с които се срещам всеки ден, си правя тестове по-често. Такъв си бях направил и в неделя и беше отрицателен. След заседанието на КСНС си направих отново тест, който за жалост даде положителен резултат и аз осведомих за това контактните си лица.

Ясно е, че някои хора и най-вече опозицията се опитват да извлекат дивиденти от създалата се ситуация. Честно или не, това е положението. Ако се беше случило след пленарен ден в НС, сигурно щеше да е същото. Иначе сме добре. Благодаря!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари