Никифор има нужда от помощта ни

3

22-годишният Никифор Атанасов се обърна към нас с молба за помощ.

На редакционната поща получихме писмо от младежа, който описва от какви заболявания страда и от какво лечение има нужда.

Публикуваме го без редакторска намеса:

"Писмо до всички. Казвам се Никифор Атанасов, на 22години съм от с. Кипилово, община Котел.

Обръщам се към вас с молба за помощ. Страдам от множество заболявания - епилепсия, правена ми е сърдечна операция на аортата, включително съм с Телк -во решение с процент на инвалидност 56%. Целия ми живот се промени.

През месец юли 2017 г. ми бе поставена диагноза хидроцефалия на мозъка при проведено изследване на скенер на главата - главен и малък мозък в отделението по образна диагностика при МБАЛ "Д-р Иван Селимински" АД в Сливен ми бе поставена диагноза "Неуклозивна вътрешна хидроцефалия". Това заболяване съм го имал още като съм се родил и докторите каза ли на семейството ми, че с годините ще се махне до 18-годишна възраст, но то тръгва в обратна посока и се налага в момента провеждането на оперативно лечение.

Лекарите ме информираха, че операцията се поема по клинична пътека, а закупуването на клапата, която следва да бъде поставена при операцията е ангажимент на пациента. По информация от лекари подобна клапа за пациент на 22г. е 6 000-7 000 лева. Не съм сигурен все още колко ще струва клапата, която е необходимо аз да закупя, но със сигурност ще са необходими много пари, за който моето семейство нямаме възможност, защото изкарваме колкото да се прехранваме.

Наред с това се планира оперативното лечение да бъде проведено като ми направят магнитен резонанс, за който също се плаща.

Не можем да си го позволим. Вероятно е да бъде в гр.Пловдив.

За провеждането на всички изследвания до момента на операциятае необходимо да пътувам до различни градове и да ми бъдат направени различни изследвания. Всичко това изисква средства, с които аз не разполагам, затова се обръщам към вас с молба, ако прецените да ми помогнете да живея и ми помогнете при предприемане на действия за решаване на здравословните ми проблеми.

Ще бъда безкрайно благодарен на всеки човек, който ми подаде рака в този труден момент, защото в България е много трудно с този стандарт на живот с тези ниски заплати, с който само преживяваме

Ако решите да ми помогнете ето данни на банковата сметка в "Райфайзен Банк"

Сметка IBAN BG94RZBB91551002775262

Никифор Атанасов

Прилагам етапна епикриза от ДКЦ 1 Сливен от 25.07.2017 г. и Епикриза от 29.07.2017г на МБАЛ "Д-р Иван Селимински" АД

Заключение на отделение по образна диагностика от 26.07.2017г ТЕЛК 4998от 04.12.2014 г.на МБАЛ "Д-р Иван Селимински" АД

С уважение, Никифор"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари