Никълъс Кейдж слага край на актьорската си кариера

0
Актьорът ще навърши 60 години през януари
Актьорът ще навърши 60 години през януари Снимка: ЕПА / БГНЕС

Актьорът ще навърши 60 години през януари

Холивудската звезда Никълъс Кейдж обмисля да сложи край на актьорската си кариера. Това разкрива самият носител на „Оскар“ пред Vanity Fair. Актьорът от „Да напуснеш Лас Вегас“ и още десетки повече или по-малко успешни продукции, който през януари ще навърши 60, изказва предположението, че може би ще се снима още само в три-четири филма. „Чувствам, че съм казал това, което е трябвало да кажа, в киното. Мисля, че съм стигнал толкова далече, колкото съм могъл“, споделя Кейдж, подчертавайки, че все повече и повече „циментира“ плана си, пише СЕГА.

Актьорът изтъква, че би искал да се сбогува с кариерата си „на високо ниво“ и да посвети оставащите му години на семейството си. Никълъс Кейдж от 2021 г. е женен за петата си съпруга – 28-годишната японка Рико Шибата, и двамата имат дъщеря Огъст Франческа Копола Кейдж. Актьорът има 33-годишен син Уестън Кейдж от връзката си с модела Кристина Фултън и 18-годишен син Кал-ел от третата си съпруга, азиатската камериерка Алис Ким.

Преценявах колко време ми остава. Помислих си: добре, баща ми почина на 75, аз скоро ще навърша 60. Ако имам късмет, може би имам едни добри 15 години, надявам се – и повече. Какво искам да правя с тези 15 години, като използвам баща си като модел? Много ясно ми хрумна, че искам да прекарвам време със семейството си“, обяснява актьорът.

Сбогуването с киното би представлявало доста рязка промяна за Кейдж, който се е появявал в поне един игрален филм в продължение на 37 последователни години, като започнем от пробива му с „Лунатици“. Само за 2023 г. той има шест участия, вариращи от епизодични роли (често в образа на самия себе си) до водещи персонажи и току-що е приключил продукцията на няколко предстоящи проекта. Актьорът е достатъчно откровен да признае, че за определени периоди му се е налагало агресивно да приема работа, за да изплати огромни дългове, надхвърлящи 96 милиона долара, и тогава се е снимал и в редица треторазредни филми. Но пък е натрупал богат актьорски опит.

Кейдж посочва намерението си да сменя форматите, с особен интерес към телевизията – което казва, че никога не е правил, освен пилотен филм, който е заснел едва на 15 години. „Може би е време да погледна към завладяващото стрийминг изживяване. Не знам. Трябва да търся следващата стъпка и все още не съм я намерил“, признава актьорът.

Наистина искам да бъда много по-строг и стриктен и строг в процеса на селекция. Но искам да гледам напред. Искам да видя какво следва“, заявява в заключение Никълъс Кейдж

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Котаракът
    Нема да ти кажат евалла роднините.Гледай си живота!
  • 5
    1
    Иван Аморето
    Адмирации пич, но американската пенсийка няма да ти стигне! Ела в България, имаме си готини пенсионерски клубове, голям купон става!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари