Никълъс Кейдж: Ще имам момиченце!

10
Това е първото дете на звездата от съпругата му Рико Шибата
Това е първото дете на звездата от съпругата му Рико Шибата Снимка: GettyImages

Това е първото дете на звездата от съпругата му Рико Шибата

Никълъс Кейдж разкри, че очаква първото си дете от съпругата му Рико Шибата и че ще бъде момиченце, съобщава "Дейли Стар", цитиран от БГНЕС.

58-годишният актьор съобщи новината по време на участието си в "Шоуто на Кели Кларксън" като заяви: "Ще имам момиченце."

Кейдж също така разкри, че двамата с 27-годишната Шибата ще кръстят детето на звездата на "Бийтълс" Джон Ленън. Дъщеря им ще се казва Ленън Оги, Ленън - на името на покойния певец и композитор, а Оги - на името на покойния баща на Кейдж - Огъст Копола.

Обяснявайки името, Кейдж си спомни как баща му - диджей, който работел в радиото - често пускал мелодии от албума "Let It Be" на "Бийтълс". "Across The Universe" е била особено любима негова песен, добави той. /БГНЕС

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари