Нидал Алгафари: Участвалите в този телевизионен пасквил "Ергенът" са хора, имащи нужда от специализирана психотерапевтична помощ

10
Пиперлив коментар направи политическият пиар и писател Нидал Алгафари за сватовническото предаване "Ергенът" в социалната мрежа
Пиперлив коментар направи политическият пиар и писател Нидал Алгафари за сватовническото предаване "Ергенът" в социалната мрежа Снимка: Facebook

Пиперлив коментар направи политическият пиар и писател Нидал Алгафари за сватовническото предаване "Ергенът" в социалната мрежа

"Приятели,

вчера изгледах новото предаване за сватосване. Днес чета многото коментари и повечето са крайно отрицателни. Т.е. продуцентите са постигнали целта си. Интересът е предизвикан. Лудото обръщане на внимание от всякакви капацитети е налице. Тези коментари ще предизвикат и негледалите първото издание да се кльофнат през телевизорите за следващото.

Какво е добре да се гледа в този формат?

Първото е изборът на продуцентите? Можеха да изберат много красиви, много чаровни, много интересни момичета, много умни и интелигентни момичета, които да са с друго възпитание. Едно е да търсиш във виртуалните и улични вертепи шантонерки, друго е да са от университети.

Кой каквото търсил, това намерил, казва народната мъдрост.

Второто е, подадените реплики от сценаристите. Изговаряните думички, фрази и цели изречения са видно привнесени в празноглавието на повечето кифли. Тази сценарна намеса цели да покаже момичетата в светлина, която им се иска на сценаристите и продуцентите. Т.е. това са мечтите или представите им за момичетата.

Трето е сценарно-продуценското желание за пошло поведение с цел да създадат поне в началото измислени от тях конфликти, познавайки вече психиката на повечето участнички.

Четвъртото е поведението на "ергенът". Явно след много дубли - повторения, са успели режисьорите да извадят абсолютна неадекватност на главният им герой. Реакциите на почуда, възхищение, нежност, топлина и мъжественост го окарикатуриха.

Пето са странните подаръци и репликите към тях от участничките. Това не са реплики, даже и на най-неуките, необразованите и трудно връзващи изречения в "махалата", камо ли на момичета, каквито им се иска да ни ги представят участничките.

Шесто, авторите, продуцентите, сценаристите и режисьорите показват собствената си комплексарщина от нежния пол.

Приятели,

над 90% от момичета и жените, не само в България, а и в целият свят, не са такива, както искат авторите да ни ги представят. Но да се опиташ чрез окарикатуряването на, кое по-добро, кое по- не такова, момиче е обида за по-голямата част от половината човечество.

Всички жени и момичета около мен, в моето обкръжение, в обществото в което живея, не са кухи лейки, простакеси, шантонерки, леки жени и търсещи лек живот и безделие. Около мен и в обществото в което се движа, вече десетилетия, жените са личности, силни, добри, борбени, трудещи се, знаещи и можещи. Може не всички да са научни работници, но са поне природно интелигентни.

Та след като изгледах първото издание на предаването, разбрах само, че участвалите в този телевизионен пасквил са неразбрани хора, имащи нужда от специализирана психотерапевтична помощ, преди да се усетят организациите за защита на жените да ги погнат, както само те могат."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    Втори полов орган
    с такива направени устни показват тези госпожици.
  • 5
    6
    Аз съм мого впечатлен
    от техните устенца.
  • 7
    5
    Защо
    Защо българската журналистика е изгубила значението за обществото? Отдавна са изключили българското и родното.Изкривихс си езика,словореда и дрънкат в устата им чуждици след като има български думи за изразяване и построяване на изречения? Да вземат пример от Гръцки,Румънски телевизии че и Сръбски и Унгарски.Фустанджии и фурнаджииски лопати гледаме от сутрин до вечер
  • 10
    4
    Наблюдател
    Гледам ги тез момичета,жени от ергенът с тези джуки и си мисля ,нямат те усти или уста ами имат на сурата си ВаГиНа.Те такова е възпитанието и културното значение за гледащите подрастващи предаването на помашката телевизия със шаломски клоуни от ситрин до вечер.
  • 16
    3
    Истината
    Кич. Това не са истинските жени. Те, истинските, няма да участват в този тв кич.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари