НФСБ: Подкрепяме ветото на президента „с отвращение“

0
Това заяви зам.-председателят на НФСБ и зам.-председател на ПГ „Обединени патриоти“ Борис Ячев
Това заяви зам.-председателят на НФСБ и зам.-председател на ПГ „Обединени патриоти“ Борис Ячев

„Този път народните представители от Националния фронт за спасение на България подкрепят ветото на президента по Закона за мерките при извънредно положение. Подкрепяме го, макар и с огромна „доза отвращение“.

Това заяви зам.-председателят на НФСБ и зам.-председател на ПГ „Обединени патриотиБорис Ячев по време на извънредното заседание на Народното събрание днес.

„Преди всичко става ясно, че това е поредния непохватен опит на президента за политически PR. Част от поредицата неумели стъпки да преодолее политическата и социалната изолация, в която сам се постави. И то изолация по-голяма от тази, която Щабът наложи с обявяване на извънредното положение на всеки български гражданин“, посочи Борис Ячев..

„В същото време считаме, че така предложения текст по параграф 12 от колегите от БСП, където се изброяват мерките за борба със спекулата е не само в грубо противоречие с икономическите механизми и с принципите на свободния икономически пазар, но и ще създаде възможност за изключително висока степен на административен произвол срещу дребния и среден бизнес – онази част от българското общество, българските предприемачи, които са най-уязвими в моменти на криза. Защото, да не забравяме, че в момента приоритет на правителството, на българския Парламент е запазването на здравето и живота на българският гражданин. Когато тази криза отмине обаче  – ние трябва да мислим и за възобновяване на икономиката. А тя може да бъде възродена само и единствено с участието на средния и дребен предприемач“, подчерта зам.-председателят на НФСБ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари