Незаконни катакомби в квартал "Родина"

12
Плаща се на жилфонд за една квадратура, а площта е нараснала многократно!
Плаща се на жилфонд за една квадратура, а площта е нараснала многократно! Снимка: Стефан Иванов

Незаконни катакомби се множат в русенския квартал "Родина".

За това алармира гражданин във фейсбук групата "Писмо до кмета на Русе"

"Г-н Кмете, аз съм голям ваш симпатизанти, но имам следният проблем, тоест това е проблем на кв. Родина и на целият град! Къщите между бл. Странджа планина и бл. Панагюрище! Незаконни лабиринти и катакомби! Плаща се на жилфонд за една квадратура, а площта е нараснала многократно! Да не говорим, че зимата никой не може да си излезе на терасата! Горят се всевъзможни боклуци от ПДЧ до кабели и гуми! Ето това на снимката е новопостроен склад за такива боклуци! Намира се непосредствено до детската площадка на която играят децата ми! На мен лично това не ми харесва, а на Вас?", оплаква се Стефан Иванов.

Публикацията на г-н Иванов е коментирана от Златомира Стефанова - заместник-кмет на Русе по направление „Икономика и инвестиции“.

"Г-н Иванов , моля да подадете официален сигнал на имейла , който е в сайта. Всяка жалба се проверява и се предприемат действия според това , какво позволява закона и наредбите на Общината. Видяла съм поста Ви и ще го предам на колегите, но е редно да има входиран сигнал", пояснява г-жа Стефанова.

Е, явно сигналите в тази група все пак се четат от представителите на институциите в града...

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук