Незагасена жар предизвика задимяване във вход в квартал „Чародейка“

1
Огнеборците реагираха и на още едно задимяване в жилищна сграда
Огнеборците реагираха и на още едно задимяване в жилищна сграда Снимка: архив

Вчера екипите на пожарната са реагирали на два сигнала за задимяване в жилищни сгради в Русе. 

Първото съобщение /10:32 ч/ е било за излизащ дим от ел.табло на адрес на ул. "Персенк". Там са изпратени служители от Първа РСПБЗН, които установяват, че няма запалване и димът не е от таблото, а от пукнатини по коминно тяло зад него.

Другото съобщение /13:27 ч./ е било за задимяване във вход на бл. 402 в жк „Чародейка“, където е насочен екип от Първа РСПБЗН. На адреса огнеборците изясняват, че няма пожар, а задимяването е от оставена неизгасена жар от печка в стълбищната клетка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари