Незагасена цигара предизвика пожар на улица "Сент Уан"

1
През изминалото денонощие екипите на РДПБЗН са реагирали на 5 сигнала за произшествия и инциденти
През изминалото денонощие екипите на РДПБЗН са реагирали на 5 сигнала за произшествия и инциденти

През изминалото денонощие екипите на РДПБЗН са реагирали на 5 сигнала за произшествия и инциденти

За времето от 12:09 до 13:30 часа служители от Първа РСПБЗН - Русе с два автомобил са пратени на сигнал за излизащ гъст черен дим от къща на адрес в гр. Русе на ул. Сент Уан. При пристигане на място екипът е установил, че пожарът е възникнал заради небрежност, най-вероятно от изхвърлена незагасена цигара върху легло, като къщата се ползва от мъж, който не се е намирал на адреса в момента на произшествието.

Между 12:50 и 14:50 часа служители с техника от сектор „Специализирани оперативни дейности“ са изпратени да окажат съдействие в ЦДГ „Радост“ в Русе на ул. Батак. Екипът е съдействал на служителите от детската градина за отстраняване на опасни дървета в двора на градината.

В 17:20 часа служители от сектор СОД - Русе със специализиран автомобил са пратени за съдействие на ГКПП Дунав мост.

Запалване в отпадъци в метален контейнер за смет на адрес на ул. Иван Вазов в Русе са гасили служители от Първа РСПБЗН-Русе, за времето от 20:59 до 21:30 часа. Пожарът е загасен, като екипът е установил, че отпадъците са били запалени вероятно при изхвърляне на незагасена жар от печка на твърдо гориво.

Тази нощ в 23:10 часа пожарникари от Първа РСПБЗН-Русе са реагирали на сигнал за запален комин на адрес в гр. Русе на ул. Света Петка. Горели са натрупани, непочистени сажди в комина на къщата. Запалването е загасено без щети.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари