Неволите на Емил Чолаков не свършват с лошо време

0
Синоптикът чака с нетърпение времето да се затопли, за да яхне колелото
Синоптикът чака с нетърпение времето да се затопли, за да яхне колелото

Неволите на синоптика Емил Чолаков не свършват с лошо време и неточните прогнози, заради които в последните месеци е станал трън в очите на зрителите.

Проблемите се пренесоха и в личния му живот и сега е предприел алтернативни методи за придвижване от дома му до работното му място в Би Ти Ви. Причината - останал е без шофьорската си книжка заради пътен инцидент с негово участие наскоро, научихме от "Ретро".

Зевзекът се оказа в епицентъра на катастрофа в родния си град Гоце Делчев преди дни. По едноименния булевард в района на хипермаркет "Лидл" Чолаков профучал с несъобразена скорост досущ като изпечен джигит и за една бройка можел да убие млад мъж от гоцеделчевското село Брезница.

"Емо не е лош човек, но когато си идва в града, често го виждаме с приятели на чашка. Има се за голяма звезда тук и се слага над закона. Фучи като някоя филмова звезда или мутра. Явно след напрежението в столицата му се иска да разпусне, но дано сега му дойде акълът, че повече не трябва да шофира като луд", коментират съгражданите на топсиноптика.

Човекът, с когото българите си сверяват времето, сега ще трябва да си свери ежедневието и работния график с други превозни средства, различни от собствения му автомобил. Заради ПТП-то властите в Гоце Делчев са отнели на Чолаков шофьорската му книжка и ще възстановят правата му чак след три месеца.

От няколко дни синоптикът идвал на работното си място в Би Ти Ви или с градския транспорт, или с такси. Емо споделил пред колегите си, че чака с нетърпение времето да се затопли още малко, за да може да изминава разстоянието от жилището си до телевизията с колело по примера на своя колега в новините Юксел Кадриев.

Преди време поради същата причина - шофиране в нетрезво състояния, екранният партньор на Виктория Петрова също остана без книжката си за цяла година и подкара велосипед по столичните улици.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари