Неваксинираните до 31 март гръцки здравни служители ще бъдат уволнени

0
Това заяви министърът на здравеопазването на южната ни съседка Танос Плеврис
Това заяви министърът на здравеопазването на южната ни съседка Танос Плеврис

Това заяви министърът на здравеопазването на южната ни съседка Танос Плеврис

„Неваксинираните здравни служители трябва да получат ваксина срещу COVID-19 до 31 март или ще бъдат уволнени от Националната здравна система на Гърция”. Това заяви днес здравният министър Танос Плеврис, цитиран от в. "Катимерини" и БТА.

Здравните работници в Гърция организираха няколко протеста срещу задължителната ваксинация срещу коронавирус за тяхната професия.

Плеврис добави, че Гърция ще изисква от 7 февруари бустерна доза, за да бъде смятана ваксинацията за завършена.

От днес Гърция облекчава мерките срещу разпространение на коронавируса, като разрешава музика в ресторантите и баровете и удължава часовете, в които им се позволява да работят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Ха-ха
    Явно гърците могат и без лекари и мед. сестри. Когато се разболеят – ще пийват по малко амброзия и ще си топят краката в солената морска вода. Бозукито и зейбекикото ще свършат останалото!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари