Неспирни купони тормозят живущите в квартал „Здравец“

11
Къде са законотворците, които Русе избра да решава проблемите на гражданите, пита Траян Тотев
Къде са законотворците, които Русе избра да решава проблемите на гражданите, пита Траян Тотев

Къде са законотворците, които Русе избра да решава проблемите на гражданите, пита Траян Тотев

Общинският съветник Траян Тотев публикува в профила си във Фейсбук клип, показващ наглостта и безотговорността на обитателите на общински жилища в блок „Силистра“ в русенския квартал „Здравец“. Живущите в тези жилища са били изгонени с решение на Общинския съвет, но по-късно съдът ги е върнал обратно.

„21:10, музиката е извадена на открито и купонът е с пълна сила. Извършителите са добре познати, живущите в общински жилища до блок Силистра. Същите, които изгонихме с решение на Общински съвет - Русе , но съдът върна. Къде са законотворците, които Русе избра да решават проблемите на гражданите?

Къде са представителите на МВР?

От телефон 112 отказват да изпратят патрулен автомобил. Ще чакат ние да решим проблемите на живущите в околностите блокове?

Мисля, че това ще остане единственият избор, докато държавата СПИ, докато държава НЯМА.“

Траян Тотев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    18
    Veni
    В момента жива музика огласява голяма част от Чародейка север в Русе! Явно някой ци@анин има рожден ден и 7-8 блока с по 400-500 души във всеки трябва да се съобразяват и търпят . Нямам думи просто. Липса на всякаква държавност!
  • 8
    17
    fgkkdfghkfhgksfg
    целият град е така , бръмчат автомобилисти, крещат комарджии на кристали , лаят псета ! решението е да си запушите всяка фуга по врата/прозорец на балконя и да си купите едни хубави тапи за уши . идва най-скапания сезонв България , пригответе се,който има хубав климатизатор е на 70% оправен !
  • 13
    16
    Анатоли Паришков
    Поредното доказателство. че сме Циганска държава. Преди няколко години инициирах подписка срещу тези цигани. Събрах повече от 100 подписа от семейства, живущи в блоковете Силистра, Тича и Марица. Внесох подписката в Община Русе и във Второ РУ на МВР. Както се вижда циганите победиха за пореден път. Имам едно предложение - нека съдийския състав, който ги е върнал да бъде накаран да изтърпи този цигански тормоз поне един път. А такъв ще има скоро-идва Гергьовден.
  • 9
    15
    Plamen
    Има голяма липса на обществен ред и всичко е на самотек! Неминуемо ще се увеличат междуличностните конфликти и разправии заради абдикиралите институции! Как два блока ще се съобразяват с 10 тотално деградирали мъже, дръзнали да си правят кефа до среднощ в Чародейка? Нахални и безочливи. Наближаваш го с колата , а той е на пътя и не се дърпа, катосе прави ,че не те забелязва. Правиш му забележка за боклуците в промишлени количества, които сеят навсякъде в съседство , а реакцията му е ... все едно не говориш на него. Викали сме полиция , но те нямат респект от нея, голяма част от тях са многократно задържани и лежали в затвора. Положениете е много зле, за тези които могат да го дефинират, разбира се!
  • 19
    14
    Лили
    Нетърпимо е положението с циганските оргии пред блок Силистра.Бездействието на Общината и така наречените общински съветници е цинизъм!Премахнете тази септична яма незабавно и упражнете контрол над това извращение от страна на циганите!Детските площадки са превърнати в сборища на пияни,дрогирани и развратни индивиди,които безнаказано тормозят живеещите пред блоковете!Ало,размърдайте се, кмет,полиция,хайде, нетърпимо и недопустимо е!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари