Нешка Робева гостува на спортния празник на Русенския университет

1
В Канев Център ще бъде и премиерата на Паметната книгата „Българската спортна слава" на спортните журналисти Михаил Делев и Асен Минчев
В Канев Център ще бъде и премиерата на Паметната книгата „Българската спортна слава" на спортните журналисти Михаил Делев и Асен Минчев Снимка: Facebook

В Канев Център ще бъде и премиерата на Паметната книгата „Българската спортна слава" на спортните журналисти Михаил Делев и Асен Минчев

В Русенския университет „Ангел Кънчев" се утвърди традиция в края на годината постиженията на студентите спортисти да бъдат представени пред академичната общност и пред спортната общественост на град Русе. Почетен гост на празника ще бъде г-жа Нешка Робева.

Тази година спортният празник ще се проведе на 13 декември 2022 година и ще започне в 16:00 часа в зала №1 на Канев Център с премиера на Паметната книгата „Българската спортна слава" на известните наши спортни журналисти Михаил Делев и Асен Минчев.

Празникът ще продължи от 17:30 часа, в Зала №2 на Канев Център, с тържественото представяне на успехите и награждаване на студентите на Русенския университет „Ангел Кънчев", постигнали високи резултати в областта на спорта и туризма през отиващата си 2022 година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    Let
    Ще пристигне на трактор, управляван от павликенския селски тарикат и тракторист, специалист по оране на наклонени ниви.
  • 1
    3
    потрес!
    Че каква работа пък има в Русе тази дъртофелница, дето облиза задника на Капут Бареков с надеждата да й бутне някой лев, ама не се получи и тя остана с лайняния си пръст в устата! Така де, то да не е да лижеш задника на правешкия говедар и масов убиец, той някога я обзаведе с вили, с "Волво" с апартаменти ,с привилегии и блага, за които тогавашните простосмъртни са можели само да мечтаят Иска й се на дъртофелницата, ама в Русе няма да я огрее! Освен ако кмета си смъкне ципа, което, като е известно и на уличните псета в крайдунавския град, много е "услужлив" в това отношеиеи!
  • 1
    2
    LOL
    Супер! Ще дойда лично да се изплюя в лицето на тази мутренска подлога!
  • 6
    1
    Нешка няма грешка
    Ще му удря ли ключа на Селскостопанския институт?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари