Неправилно паркиране стана причина за побой над шофьор в Две могили

1
29-годишен мъж се ядосал, че  му свирнали за неправилно паркиране, слязъл от автомобила и налетял на бой
29-годишен мъж се ядосал, че му свирнали за неправилно паркиране, слязъл от автомобила и налетял на бой Снимка: БГНЕС / Архив

Наказание по Указа за борба с дребното хулиганство е наложено на 29-годишен мъж от Две могили

 По случая са работили служители на РУ – Две могили. В хода на проверка е установено, че на 28 април около 11:15 часа в гр. Две могили, на бул."България" мъж на 29 г. от с. Куцина е нанесъл побой, изразяващ се в блъскане и нанасяне на удари с ръце по тялото и лицето на друг мъж на 24 години, който се е намирал в автомобила си.

Поводът за това станало раздразнението на 29-годишния, че другият го напсувал докато преминавал покрай него със своя автомобил, използвайки звуков сигнал, за да му покаже, че е паркирал неправилно и затруднява движението по булеварда.

По случая се е водила преписка в районната управление, която е завършила със съставянето на акт по Указа за борба с дребното хулиганство на извършителя на побоя. След разглеждане на случая, от Районния съд в гр. Бяла, за извършените от 29-годишния действия, с които грубо е нарушил обществения ред и е предизвикал възмущението на присъствалите, е наложено административно наказание - глоба в размер на 200 лв.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари