Шофьор раздава юмруци след инцидент в Русе

5
21-годишен русенец е нанесъл удари по лицето, тялото и автомобила на друг шофьор. Последвала е гонка по булевард "Липник"
21-годишен русенец е нанесъл удари по лицето, тялото и автомобила на друг шофьор. Последвала е гонка по булевард "Липник"

21-годишен русенец е нанесъл удари по лицето, тялото и автомобила на друг шофьор. Последвала е гонка по булевард "Липник"

Във Второ РУ е започнато разследване по сигнал за хулиганство.

За случая е сигнализирано в полицията на 8 януари около 21:30 часа. Според първоначалните данни в района на паркинга на МОЛ-а на бул. "Липник" в Русе е възникнал пътен инцидент между лек автомобил „Фолксваген Пасат“ и лек автомобил „Мерцедес“, след което между двамата шофьори е възникнал конфликт, при който водачът на Фолксваген-а, 21-годишен русенец, е нанесъл удари по лицето, тялото и автомобила на другия водач на 22 години, а след това е последвала гонка по бул. "Липник", съобщиха от пресцентъра на полицията в Русе.

Сигналът е документиран и се изяснява в хода на образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ за престъплението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    8
    робин худ
    От днес всички камери по кръстовищата са свързани с кат и глобите идват успех на всички джигити вече има и глобени за минаване на червено
  • 1
    7
    до всички (без 1)
    Един нормален коментар няма под подобни статии. Само криви хора и върховни философи водещи безмислени битки на акъл. Тук не е мястото да се оплаквате кво не е наред и къде е проблема, чувствайки се умни като някой ви натисне палец. Тук няма да получите решение на проблема. Прочитате и преминавате напред. Гледайте себе си и внимавайте вас да не ви се случи да ви пишат тук. Дайте си времето за нещо полезно вместо да коментирате кво не е наред и да си давате акъл кой е по-прав. Хубав ден!
  • 2
    6
    до 5
    напротив, развесели публиката, показвайки „високо“ ниво!
  • -6
    5
    До 3
    Адмирации за коментара!!! Раздразни доста русофили и путинофили за което още адмирации...
  • 23
    4
    до Георги
    Георгеее , какво общо има с Путин тая кавга не разбрах ?Тез хюмнета за по на 20 години и са възпитавани в демократични училища с демократични ценности . Демокрацията Георге всички ни настигна и отвсякъде , наслаждавай се и на нея и на поколението дето се пръкна .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари