Ненчо Балабанов: Имам с кого да празнувам Свети Валентин!

0
Актьорът разказа за работата си и за любовта
Актьорът разказа за работата си и за любовта

Ненчо Балабанов разказа за работата си и за любовта.

След два дни е празникът на влюбените и актьорът сподели, че е на работа, защото е сряда и ще празнува със страшно много хора. Но той допълни под натиска на Гала, че има и жена до него, с която също ще празнуват.

Ненчо разказа пред водещата, че обича работата си на водещ в „Господари на ефира”, защото тя го закалява, а това е много важно за него и много хубаво. В предаването има сериозни теми и хората разчитат на това да им бъде помогнато, да намерят подадена ръка в институциите.

„Това преплитане на сериозното с хумористичното за мен е една невероятна симбиоза”, каза актьорът. Истинската сила на предаването е истината. А тази истина и тази прозрачност все по-трудно се откриват във времето, в което живеем. Всичко е много забързано и има вероятност истината да се потули някъде.

„Проверяваме всички шкафченца, където може би се крие истината и я изваждаме наяве, защото за нас истината е най-важната”, споделя Ненчо.

Работата в „Господари на ефира” е доста сериозна. За всеки човек неговият проблем е най-важен. Екипът селектира проблемите и избира да излъчи тези, които засягат по-мащабна част от населението. Според Ненчо хората трябва да имат по-будна гражданска съвест и да не се притесняват да докладват на съответните органи на реда ако забележат някакъв проблем. Хората трябва да са будни, да наблюдават и да реагират на случващото се около тях.

Актьорът говори и за любовта. „Обичам го естествено. Аз обичам всички празници”, каза Ненчо за Свети Валентин. Според него всеки празник е повод да се заредим с малко повече позитивизъм и положително настроение. „Всеки празник е добре дошъл”, допълва той. На 14-ти актьорът е на работа и ще празнува празника със страшно много хора. Така се опита да се измъкне той на въпроса на Гала как ще празнува.

Гала обаче продължи да настоява и накрая Ненчо си призна. „Има!”, каза той. Има жена до него, с която ще празнува празника на влюбените. Актьорът се опитва да бъде романтичен, но големите изненади изискват много време и сериозна подготовка. А Балабанов е твърде зает. Но той обеща да се постарае за празника и да изненада любимата си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Иванчо пита баща си:
- Тате, какво е гола вода?
- Айрян без кисело мляко!

Харесай Дунавмост във Фейсбук