Немският работодател Региоком България ще открие 50 работни места през 2023

3
Като утвърден и сигурен работодател в Русе и региона, компанията има динамични планове на развитие и през новата година
Като утвърден и сигурен работодател в Русе и региона, компанията има динамични планове на развитие и през новата година

Като утвърден и сигурен работодател в Русе и региона, компанията има динамични планове на развитие и през новата година

Различно от повечето компании, които се насочват в големите градове, те откриват потенциал и в по-малки населени места. Пример за такава успешна инвестиция е офиса на фирмата в града.

Вече осем години на територията на Русе немската компания Региоком дава възможност за развитие на амбициозни хора на всяка възраст, владеещи немски език. Започвайки с екип от 4 служители през 2015 година в местния офис, днес фирмата осигурява заетост на повече от 120 човека. През предстоящата 2023 година компанията предвижда да назначи още 50 нови служители.

Региоком Европейско дружество – клон България КЧТ e една от водещите компании в Европа, които доставят услуги на предприятия в сферата на енергоснабдяването, телекомуникацията, техническата поддръжка и клиентското обслужване. Основана в Магдебург през 1996 г., фирмата се разраства, добива популярност и става интернационална, като през 2006 г. тя отваря и първия офис в България.

Централният офис е позициониран във Варна. Постепенно Региоком Европейско дружество развива успешно своята дейност и отворя свои представителства в град Русе, София, Велико Търново и Бургас. А само за последната година към мрежата от градове се присъединяват още Добрич и Стара Загора.

Какъв е профилът на подходящите кандидати за работа в Региоком Русе?

„Търсим кадри с много добри компетенции по немски език , ниво Б2/C1 и отлични умения за работа с компютър.“, разказва Лора Иванова, специалист подбор на персонала. „За нас е важно новите колеги да са мотивирани и с желание да научават нови неща и да се развиват. Предишен опит в сферата на обслужване на клиенти не е необходим, защото ние имаме много добри ментори и обучаващи, които ще им дадат нужните знания. Работата започва със задълбочено теоретично обучение, което е платено и дава възможност на колегите да се запознаят подробно с вътрешнофирмените процеси и програми“.

„Изключително щастливи сме, че имаме възможността да дадем на нашите служители опции за професионално развитие, отлични доходи и сигурно работно място.“, споделя Добромир Янков, оперативен мениджър на Региоком Русе.

Каква е формулата на успеха според него?

„Несъмнено качеството на услугите, които предлага фирмата и възможностите за професионално развитие на служителите. Всеки новопостъпил преминава през фирмено обучение. Екипната работа е основана на ежедневна и индивидуална подкрепа за усъвършенстване на личните умения и ключови компетентности. Персоналната ангажираност на мениджърския екип спомага за изграждането на професионална атмосфера и успешна кариерна реализация на служителите в Русе.“

Разположен на удобно и комуникативно място в Бизнес парк Русе, офисът разполага със зали за обучение, съвещания и почивка. По време на работа и извън офиса приятелската атмосфера и личните контакти са тези, които изграждат успешния екип.

Региоком е правилният избор за успешна реализация на образовани хора от русенския регион, владеещи немски език. Компанията осигурява сигурност, добри доходи и възможности за развитие в сферата на предоставяне на клиентско обслужване.

Ако търсите кариерно развитие в професионална среда сред отзивчиви и усмихнати колеги, ако искате да станете част от семейството на Региоком България, заповядайте при нас. Ние Ви очакваме.

Повече за нас и свободните ни позиции може да видите на: https://karriere.regiocom.com/bulgarien/, а за да следите актуалните събития в нашата фирма последвайте и фейсбук страницата ни: https://www.facebook.com/regiocom.bulgarien

Лора Иванова, експерт подбор на персонал

Добромир Янков, оперативен мениджър

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    nqkoj
    Не си заслужава да се работи там.Добри и Лора са мафия
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари