Недомислено асфалтиране в центъра на Русе

8
Институциите: Щом русенци искат да им е асфалтирано, ще трябва да търпят
Институциите: Щом русенци искат да им е асфалтирано, ще трябва да търпят

Институциите: Щом русенци искат да им е асфалтирано, ще трябва да търпят

Недомислено асфалтиране в централната част на Русе, и то без предупреждение, блокира улица “Петър Берон“ и улица “Симеон Велики“. Достъпът до сградите на областната и общинската администрации в работен ден бе невъзможен, което изненада неприятно хората, които трябваше да посетят по работа двете институции. Колите на собствениците на жилищните блокове в района пък нямаше как да излязат от паркингите си, предаде Русе Медиа.

Шофьори бяха възмутени, че единственото уведомление от общината за предстоящото асфалтиране бе за дейностите в съботния ден, и то в не толкова натоварената откъм движение част на ул. “Петър Берон“ около района на ОУ „Иван Вазов“. За други две отсечки, по които се работи от вчера и днес окончателно са затворени, никой не е предупредил предварително. Водачи коментираха още, че много по-логично би било да се работи по тези две улици в почивния съботен ден, защото няма почти никакво движение на автомобили.

В отговор на възмущението хора от институциите на свой ред коментираха, че щом русенци искат да им е асфалтирано, ще трябва да търпят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    13
    Ръкопляскайте!
    На Пенчо тъпото! Никви проблеми на русе не реши, тоз селяк и на тъмно ни остави! Пеньо у Виена така ли светят вечер с фенери и челници, пишман европеец си ти жив бай Ганьо от Нисово!!! Отвратени сме, русенци !
  • 6
    12
    Очакван резултат
    Какъвто кмета, такова и асфалтирането. Обичайно.
  • 3
    11
    Философа
    На майка им у путката на институциите, я да излезне да ми го каже някой техен ръководител в очите, а аз ще го пратя да посети доктор Врабчев.
  • 6
    10
    Дражева
    Малката Виена, баце! Помен не остана от облика и! Асфалтиране на тротоари ... Току що асфалтирана улица, а тя с неравности, обратна невилация спрямо шахтите, след някой ден се улегне, както стана с бул. Христо Ботев ( Волов). Ясно, е че съвсем очаквано квалифицирани хора почти няма, но този който осъществява надзора на изпълнението,приемника ?! А това са нашите пари, от нашите данъци! Нищо не се прави с мисъл ...
  • 14
    9
    Русенец
    Когато има дупки - защо не се асфалтира, когато се асфалтира -защо пък баш сега, а не другия месец.... Те около общината живеят само примадони и комунистически величия, един ден може да вървят, няма да умрат без колите си!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари