Не вярваме, че тази оставка е подадена доброволно

0
За първи път виждаме някой да подава оставка, когато започва да работи
За първи път виждаме някой да подава оставка, когато започва да работи Видео: NOVA

Майките на деца с увреждания ядосани след оставката на социалния министър Бисер Петков.

След изненадващия развой на събитията в понеделник следобед, те вече организират протест в Русе в негова защита. Защо един вид протести се сменя от друг вид протести?

„Не очаквахме социалният министър Бисер Петков да си подаде оставката. Не само сме изненадани, а сме шокирани от това, което се случи. Точно започна да се работи по Закона за личната помощ, даже вчера Мая Манолова е предложила на министъра нашия закон, Бисер Петков го е подкрепил и е предложил на следващия ден да говори с майките, за да обсъдят важните точки в закона. Два часа по-късно Бисер Петков беше подал оставка, коментира за „Здравей, България” Гергана Маврова, предава NOVA. Изказването й беше по повод неочакваната оставка на министър Бисер Петков.

„Тази оставка е абсолютно неочаквана. Не само неочаквана, тя е шокиращо изненадваща. За първи път виждаме някой да подава оставка, когато започва да работи. По-скоро да се иска оставка, защото ние не вярваме, че тази оставка е подадена доброволно”, коментира Грета Аспарухова.

Майките са гневни заради оставката на социалния министър. И вече са се организирали за протест в подкрепа на Бисер Петков, който ще се проведе в Русе.

„Ако министър Петков не бъде върнат на поста си, и ние ще стартираме протест в негова подкрепа”, заканва се Гергана Маврова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари