Не София, а България е обявена за мръсна и токсична територия, уважаеми български граждани!

1
Ще става още по-лошо, ако ние ставаме все по-безчуствени, отчаяни и обезкървени
Ще става още по-лошо, ако ние ставаме все по-безчуствени, отчаяни и обезкървени

Ще го кажа още веднъж при това никак случайно - в България никога не е имало и няма опозиция на властта! Не е възможна такава

Причините са твърде много и непреодолими с меки средства и архаични методики. Необходими са други средства.

Най-голямата ми болка, която ми причинява тази всеобща престъпна власт и това може да ме докара до много крайни мерки спрямо някои микроорганизми е скритото и явно унищожение на българската природа и ресурси от всякакъв вид. Получавам достоверна информация за такава тотална сеч на вековни гори в цялата страна, която граничи с унищожение след ядрена война. Последствията ги знаете - завинаги изчезват животинските видове и разнообразие, влизаме във водна катастрофа невиждана в хилядолетната ни история, много ценни билки се унищожават безвъзвратно, диворастящите гъби които са безценен природен дар за пред заличаване. Вековните дъбови и букови гори с уникални видове в тях не могат да се възстановят дори след двеста години. За 32 години власт на престъпници България е докарана до първите в света места по замърсен въздух от изгаряне на токсичните отпадъци на цяла Европа, застрашително дългогодишно безводие и силно замърсени почви, негодни да произвеждат стандартизирана и качествена продукция. Апокалипсис.

Не София, а България е обявена за мръсна и токсична територия, уважаеми български граждани!

Какво е възможно да се прави на подобно място и какъв стандарт на живот можем да постигнем, без преди да започнем всичко отначало с изхабени инструменти да заличим спомена за всички онези, които направиха възможно това да се случи с нас и родината ни!? Ще става още по-лошо, ако ние ставаме все по-безчуствени, отчаяни и обезкървени. Пред нас стоят престъпници, долни печелбари наричащи себе си бизнесмени и политическите им мекерета, които отдавна вече са загубили приличие, личната си чест и дори човешкото си достойнство.

В момента, когато ви пиша това, изчезва цяла златна планина, която е видима и се намира над земната повърхност, но това се прави по толкова подмолен и престъпен ред, че самите вие не можете да си представите мащаба на грабежа и резултатите за самите нас. Страшни са нашите престъпници облечени в политически, магистратски и бизнес одежди - безкруполни, арогантни и цинични твари. Лицемери, облечени в безрамност!

Не българските граждани, а България има нужда от нашата защита, господа! България има нужда от теб, от мен и от всички нас заедно. Без нея и нейната топла пазва нас ще ни превърнат в скитници, безделници и ненужни на света отломки. Нискокачествени работници по чужди земи, които се молят на колене за парчето хляб, не и за нещо повече. Никой чужд, приятели, не уважава и не обича слабите и изпадналите в бедност - такива се прегазват и унищожават. Такъв е земния закон, въпреки политическите алабализми за някакви си ценности и морал.

Унищожението на България трябва да бъде спряно! Категорично. Това е моето начало без което няма да продължа напред и няма да мръдна една стъпка встрани. Не ме интересуват скапаните прокурори и съдии, изгубените в себе си лекари, крадливите политици, фалшивите ни олигарси и прочее. Искам България да се върне в Рая, където винаги е била! И завинаги.

Искам това да се случи веднага.

Николай Марков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари