Не се женете млади!

0
Немалко са ранните бракове на известни хора в България, но нито един от тях не е продължил особено дълго
Немалко са ранните бракове на известни хора в България, но нито един от тях не е продължил особено дълго

Не се женете млади! Семейството изисква много работа. Слава Богу, имам съпруг, който освен спътник в живота е и мой партньор във всичко. Можете ли да си представите какъв път сме изминали заедно за 20 г.? Така Джейда Пинкет Смит, съпругата на звездата Уил Смит, описа ранния им брак в шоуто на Хауърд Стърн преди седмица. Всъщност тя е била на 25, а той на 28. Джейда обаче ще посъветва децата си Уилоу (14 г.) и Джейдън (16 г.) да не бързат с обвързването. Дамата обаче пропусна да спомене, че това не е първи брак за съпруга ѝ. На 24 звездата от „Мъже в черно“ става татко на момченце. Съюзът му с Шери Флетчър се разпада след 4 г.


Малко известно е, че Арета Франклин ражда сина си Кларънс, когато е едва на 14 г. Тя никога не издаде кой е баща му. Арета има още 3 деца. Любимото дете на Америка Шърли Темпъл се омъжва на 17 и дава живот на първото си дете Линда две години по-късно. Първата рожба на секссимвола София Вергара е плод на брака ѝ с Джо Гонзалес, нейната ученическа любов. Тогава горещата латина е на 20. Днес синът ѝ Маноло е на 23 и всички го смятат за брат на младоликата му майка. Соландж Ноулс - сестрата на Бионсе, се омъжва на 17 и девет месеца по-късно вече дундурка бебето Даниел. Съпругът ѝ е на 19 и затова бракът им изкарва едва две години.


Един от най-известните модели на „Плейбой“ през ХХ век - Анна Никол Смит, става майка на 16. И тя, и синът ѝ Даниел умират от свръхдоза. Преди няколко години Джейми Лий, по-малката сестра на поп иконата Бритни Спиърс, шокира света, че на 16 е вече бременна. Бракът с бащата на бебето Мади просъществува едва 4 години. Тя просто тръгна по пътя на кака си, която на 23 пусна кариерата си надолу по пързалката, раждайки едно след друго две деца на танцьора Кевин. За разлика от Спиърс творческият път на лъчезарната Рийз Уидърспун тръгва нагоре след появата на двете ѝ деца. Тя също става майка на 23, но това не ѝ попречи да завладее света в ролята на колежанка в „Професия блондинка“, когато е на 28. Двете деца не ѝ бяха в тежест по пътя към „Оскара“ за „Уолк дъ лайн“ през 2006 г. Рийз вече има нов съпруг, трето дете и успешна кариера на актриса и продуцент.


Актрисата Кейт Хъдсън и певицата Адел прегърнаха първото си бебе на 24 - възраст, която се приема сравнително ранна за жените от световния шоубизнес.

Немалко са ранните бракове на известни хора и в България, но нито един от тях не е продължил особено дълго. На една столична забава гимназистката Анахид Тачева среща първия си съпруг Коста Цонев, който е на 30 години.

С ведро чувство за хумор и подаръци от рода на портокали (дефицитна за България стока по онова време) той успява да омае ученичката и отива при майка ѝ да ѝ иска ръката. „Нямам дъщеря за женене!“, отсича Дора Тавитян, но след като завършва гимназия, Анахид пристава на Коста и през лятото на 1959 г. ражда първото им дете - Димитър Цонев, днес известен тв журналист. Двамата се развеждат и се женят отново, колкото да заченат дъщеря си Теодора. Вторият развод е окончателен. Вторият брак на легендарната говорителка трае до кончината на съпруга ѝ, дипломата Васил Тачев.

Някои от известните хубавици също стават майки твърде рано. Тв водещата Нели Атанасова ражда дете от Иво Карамански, когато е на 22, а на същата възраст Ирина Папазова ощастливява организатора на „Мис България“ Васил Папазов със син. По ирония на съдбата мъжете и на двете хубавици са убити, а двете момчета - Иво (на Нели) и Дани (на Ирина), вече са на 18. Нели направи семейство с Александър Сано и му роди дъщеричка, а Ирина Папазова дари с момиче приятеля си Иво Чешмеджиев през 2011 г. 

Актрисата Яна Маринова е гушнала рожбата си Никола на 23 години, но първият ѝ брак не изкарва дълго. Телевизионната водеща Мира Добрева също започва да сменя памперси на дъщеря си Лора, докато учи в университета. С инженера Веско са заедно 7 години. В момента тя води собствено предаване „Отблизо“ и е щастливо омъжена за режисьора Георги Торнев, на когото роди син. 

Радина Червенова, емблемата на новините на БНТ, става майка на 20. От първия си брак тя се радва на две прекрасни деца - Деси и Валди, а преди месец щерка ѝ я направи баба. От втория си брак с 8 г. по-младия Коко Каменаров Радина има две дъщери - доведената София и тяхната обща Анастасия. 

Страстно по латиноамерикански виртуозният танцьор Алфредо Торес става татко на 18 в Хавана, Куба, откъдето е родом. Дори има две внучки на 7 и 9 годинки от първородната си дъщеря. С майка ѝ така и не стигнали до брак след мимолетна връзка. След няколко години вироглавият танцьор повторил същата грешка, но с друга жена, която го дарила с второ момиче. Пристигайки в България, през 2001 г. се залюбва с наша Гена, от която има 4 деца.

Волейболната легенда Любо Ганев става баща на 22, когато съпругата му Поля е на 20. Любовта им, пламнала в столичния автобус 76, издържа 10-годишен брак и от него имат две момчета. Актрисата и модел Ирена Милянкова е номер едно по ранно майчинство. Първото си дете от общо четири ражда на 16. В момента е в развод с обвинения за сводничество Росен Чолов-Чолата, има нова връзка и може би е готова за рожба номер пет?

Източник: PPESSADaily
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари