Не само Русия, но и целият свят не обича Америка

0
Доналд Тръмп: Америка е "хартиен тигър"
Доналд Тръмп: Америка е "хартиен тигър"

Не само Русия, но и целият свят не обича Америка, заяви кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп в ефира на Fox News.

Според него, някои държави, включително Китай, използват Вашингтон за собственото си обогатяване.

Водещ: Кажете мнението си по повод това, че Washington Post Ви сравни с Путин. Те изхождат от мисълта, че сте богат, а споменават и за самочувствието Ви. Защото заявихте, че искате да върнете миналото величие на държавата ни. Какво мислите за това?

Доналд Тръмп, кандидат за президент на САЩ:

Е, откровено казано, смятам, че Путин – това е човекът, с когото наистина бих се разбрал. Тази позиция ми докара отчаяна критика. Мисля, че наистина ще се разбера с него. Преди 2 години направих огромно мероприятие в Москва. Мисля, че тогава имах добри отношения с Путин.

Това, което днес се случва, е нелепо. Той ненавижда Обама, не може да го търпи. Според мен, Обама също не може да го търпи. Подобни са отношенията на САЩ не само с Русия, но и с целия свят, а това е ужасно.

Знаете ли кое е най-шокиращото? Китай не може да ни търпи, но те богатеят с наша помощ. Япония също не може…Нас никой не ни харесва, но всички се възползват от нас. Ние сме като един голям балък, който постоянно губи.

Проблемът е в това, че ние сме “хартиен тигър”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари