Не пропускайте деня, в който молитвите ни биват чути!

0
Пазете се от разногласия
Пазете се от разногласия

Точно по обяд Луната прави дисхармоничен аспект с Юпитер.

Дава тенденция към излишен оптимизъм и финансова разточителност. Не е благоприятно за финансови дела и решаване на правни въпроси. Пазете се от разногласия с висшестоящи и органите на властта. Повишава се импулсивността, сантименталността и емоционалността, ще липсва обективност.

Луната е в знак Телец до 10:32ч на 30 декември. Благоприятен период за развитие на по-рано започнали дела, за ръчен труд, за уединение и самовглъбяване. Полезно е да се занимавате с изкуство – да пишете стихове, да пеете песни да рисувате и др. подобни. Ако сега не дадете на струпаната вътре енергия да излезе чрез съзидателна творческа дейност, тя може да се обърне срещу самите вас и да намери изход чрез физическа болест или психично нарушение. Избягвайте немотивираните действия и местата, където има много хора. Употребете силен самоконтрол и не се поддавайте на провокации. Съблюдавайте строгост в желанията си. Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени напитки, врата от стоене на течение, правете упражнения за шията, отложете визитата при зъболекар. Гладуването е противопоказно през днешния ден. Благоприятно време за зачатие.

Луната ще се движи на празен ход от 16:42 до 10:32ч на30 декември. Възход на интуицията. Добре е да се практикува медитация, духовни практики, йога, молитви или да почивате. В този период могат да възникнат непредвидени трудности, придобиване на безполезни неща, непланирани събития, закъснения, трудности, грешки, недостатъци, нарушения в трафика. Някои хора се чувстват през това време зле, изпитват стрес и са склонни към нервни сривове. Този период не е подходящ за започване на нищо ново и за вземане на важни решения, защото те могат да се основават на неправилни предположения или грешни данни. Особено внимание трябва да се обърне на безопасността при използването на газ! Спазвайте правилата за безопасност както на работното място, така и у дома. Важно е да бъдете внимателни и предпазливи, да почивате повече, да се занимавате само с обичайните, добре познати дела.

11-ти лунен ден до 14:16ч. Човек се чувства изпълнен със сила, самоувереност, ентусиазъм и желания за действия. Не се препоръчва да сте пасивност, но и да се претоварвате е неуместно. Всичко, което се започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Да не се предприемат рисковани дейности. Противопоказен е интензивен умствен труд, където се изисква концентрация на вниманието. Всичко трябва да се прави с голямо внимание. Необходимо е предпазливост и внимание във всички дела. Избягвайте скандалите и споровете. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем. Приемайте ставащото днес като неизбежно и се старайте да извлечете максимална изгода за себе си.

12 лунен ден започва в 14:16ч и продължава до 14:57ч на следващия ден – мощен ден, в който се включва космическата енергия на любовта. Този ден предразполага към правене на добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е крайно противопоказно. Ден, в който са противопоказни отрицателните емоции и не трябва да се натоварва сърцето. Не трябва да спорите, да обиждате. Избягвайте да се жалвате от съдбата. Знайте, че всичко, което се случва е за по-добро. Приемете достойно и спокойно своята съдба. Не трябва нищо да се започва и предприема, тъй като усилията ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни. Не правете непоискано добро иначе ще поемете част от кармата на другия човек. Ако заболеете през този ден, означава, че неправилно сте използвали мъдростта.

Ден, в който молитвите ни биват чути във Вселената, но те трябва да идват от сърцето и да са искрени. Нека вярващите да се обърнат към Висшите сили и да помолят да ги подкрепят тук на Земята в техните дела, да им помогнат да превърнат мечтите си в реалност. Не забравяйте да се помолите и близките си.

Секс - Сексът в дванадесети лунен ден трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, колкото любов, нежност, доброта и разбиране.

Подстрижка при Луна в Телец, Растяща – Подстрижката ще ви позволи да запазите здравето си и ще ви предпазва от отрицателната енергия. Оказва положително влияние на косата. Ако нямате намерение да се подстригвате, добре е да отрежете сами по няколко милиметра от някой кичур.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари