Не откриха документи със секретен гриф в резиденциите на Джо Байдън

0
Претърсването от ФБР е продължило над три часа обясни адвокатът на американския президент
Претърсването от ФБР е продължило над три часа обясни адвокатът на американския президент Снимка: Shannon McNaught / Delaware News Journal / AP

Претърсването от ФБР е продължило над три часа обясни адвокатът на американския президент

Министерството на правосъдието на САЩ не откри документи със секретен гриф по време на продължило три часа и половина претърсване на къщата на плажа на президента Джо Байдън в Рехобот, Делауеър, но са взети някои материали за допълнителен преглед, заяви неговият адвокат Боб Бауер, предаде Ройтерс, цитиран от БНР.

"Планираното от Министерството на правосъдието претърсване на резиденциите на президента Рехобот Бийч, проведено в координация и сътрудничество с адвокатите на президента, приключи“, каза Бауер и добави: "Не са открити документи със секретен гриф".

Личният адвокат на Байдън отбеляза, че претърсването в сряда се е състояло от 08:30 сутринта до обяд в "координация и сътрудничество с адвокатите на президента" и е било планирано.

"В съответствие с процеса в Уилмингтън, правосъдното министерство взе за допълнителен преглед някои материали и ръкописни бележки, които изглежда са свързани с времето му като вицепрезидент", каза още той.

Източник на Ройтерс потвърди, че претърсването е извършено от ФБР, което е част от Министерството на правосъдието.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари