ФБР обискира дома на Джо Байдън и в Рехобот Бийч

1
Адвокатът на държавния глава съобщи, че претърсването е планирано
Адвокатът на държавния глава съобщи, че претърсването е планирано

Адвокатът на държавния глава съобщи, че претърсването е планирано

ФБР извършва планирано претърсване в сряда в дома на президента Джо Байдън в Рехобот Бийч, щата Делауеър, като част от разследването за евентуално неправилно боравене с класифицирани документи, съобщи личният адвокат на президента, цитиран от Euronews Bulgaria.

Претърсването следва 13-часовия щателен преглед на дома му в Уилмингтън, щата Делауеър, на 20 януари, когато агентите откриват допълнителни документи с класифицирани обозначения и се сдобиват с някои от ръкописните му бележки.

Президентът доброволно допуска Министерството на правосъдието в жилищата си, като част от разследването, което започна, когато адвокатите му откриха класифицирани документи на 2 ноември, докато затваряха офис в Центъра "Пен Байдън" - мозъчен тръст, свързан с училището от Бръшляновата лига.

Документи бяха намерени и в дома му в Уилмингтън от личните му адвокати, които започнаха претърсване след откриването на документите в центъра "Пен Байдън".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари