Не откриха ДНК от Семерджиев по въздушната възглавница!

1
Софийският апелативен съд разпита една от свидетелките по делото срещу Георги Семерджиев
Софийският апелативен съд разпита една от свидетелките по делото срещу Георги Семерджиев Снимка: БГНЕС / Архив

Според адвоката на близките на едно от убитите момичета, това е поредния опит за протакане на делото

Софийският апелативен съд разпита една от свидетелките по делото срещу Георги Семерджиев за катастрофата на столичния булевард "Черни връх", където загинаха две момичета.

Съдът разпита Велина Аршинкова при закрити врата по нейно искане заради разкриване на обстоятелства от личния живот. Свидетелският ѝ разказ продължи около час, а след това стана ясно, че тя не е шофирала колата, а е била на задната седалка. Според нея не е шофирал и обвиняемият Георги Семерджиев.

Аршинкова твърди, че автомобилът е бил управляван от трето лице - непозната за нея жена. Предполага се, че това е Елена Йорданова. По думите на Семерджиев това е втората свидетелка по делото.

Въпросната Елена Йорданова обаче до момента не се е явявала пред съда, нито е била открита на посочения адрес. Апелативният съд ѝ даде последна възможност да се яви на следващото съдебно заседание. Ако тя не го направи, ще бъде заличена от списъка със свидетели по делото.

А междувременно стана ясно, че при поредната експертиза на въздушната възглавница не е открита никаква ДНК на Семерджиев. Според адвоката на близките на едно от убитите момичета, това е поредния опит за протакане на делото, а следващото заседание ще бъде на 6 март.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    10
    русенец
    И тук са се намесили лобисти, нотариуси, а може би и трактори.
  • 1
    9
    Retro
    И тук има схеми и чадъри!!! Тъй като няма смъртно наказание,за този- затвор до живот!!! А за тая лъжкиня, да си му прави компания и да дрифтира в затвора!!! Долни нещастници!!!
  • 6
    8
    добре де
    как не се намери някой да му игреа една ножка в ареста ?
  • 4
    7
    Леле
    тоя накрая ще излезе и държавата ще му плати обезщетение за незаконно обвинение. Всички обезщетения трябва да са за сметка на бюджета на съда, а не да се предоставят от бюджета на държавата както е сега, тоест гражданите да плащат
  • 14
    6
    Точен
    След като не е карал и няма вина що бяга от мястото на катастрофата . А въпросната свидетелка що не е останала на място и тя що не е подала сигнал за помощ .И тя е за затвора .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари