Стойка Кръстева не е виновна, че е отишла при Бойко Борисов

3
Нейните приоритети са други - много по-вдъхновяващи, като този да прикове погледите на цял свят в българското знаме и химн
Нейните приоритети са други - много по-вдъхновяващи, като този да прикове погледите на цял свят в българското знаме и химн

Какво прави златното момиче на България при бивш премиер и все още настоящ политически лидер, прославил се в целия свят с корупционните си практики?

Този въпрос си зададоха десетки хора днес, гледайки поредното видео безумие на Бойко Борисов във фейсбук. Мен лично срам ме хваща всеки път като го видя с текезесарския запретнат ръкав и като му чуя плоскодънните шеги в опит да изглежда интересен.

Момичето е спортист и то от най-добрите ни. Не е нужно да разбира от политика и да е наясно, че родината й е най-бедната страна в ЕС именно благодарение на управлението на въпросния индивид. Нейните приоритети са други - много по-вдъхновяващи, като този да прикове погледите на цял свят в българското знаме и химн. 

Но хората около нея, дори и върли почитатели на ГЕРБ, не биха могли да не знаят, че златното момиче на България няма място до корумпиран политически деец. Не цапайте чистата й душа с мръсен политически пиар. Белким му се избели ризата на Бойко! 

А ГЕРБ е време да осъзнаят, че използването на чуждия успех, е истинско падение. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари