Алексей Навални е тежко болен

2
По-рано вчера Навални заяви, че е бил върнат в самостоятелна килия в изолатора на затвора и е принуден да търпи "изключително адски" условия
По-рано вчера Навални заяви, че е бил върнат в самостоятелна килия в изолатора на затвора и е принуден да търпи "изключително адски" условия Снимка: Facebook

По-рано вчера Навални заяви, че е бил върнат в самостоятелна килия в изолатора на затвора и е принуден да търпи "изключително адски" условия

Руският опозиционен политик Алексей Навални отново е сериозно болен, заяви неговият адвокат Вадим Кобзев, цитиран от ДПА, предаде БТА.

През изминалия уикенд се е наложило да бъде извикана посред нощ линейка в лагера, където Навални излежава присъдата си, защото опозиционният лидер страдал от силни болки в стомаха, съобщи адвокатът в Туитър.

"Неизвестна болест, която никой не лекува", добави Кобзев. Според него 46-годишният Навални е изгубил 8 килограма през последните две седмици, а администрацията на затвора отказва да му предаде медикаментите, които майката на опозиционера изпраща.

Кобзев подчерта, че не изключва Навални да е бил отровен или разболян умишлено и поиска токсикологичен и радиологичен анализ. "Това може да звучи като глупости и параноя за други, но не и за Навални след Новичок", отбеляза адвокатът.

През 2020 година опозиционерът, известен като критик на Кремъл, едва оцеля след опит за убийство с нервнопаралитичния газ Новичок. Той обвини за нападението руския президент Владимир Путин. Кремъл отрече да е свързан със случилото се.

По-рано вчера Навални заяви, че е бил върнат в самостоятелна килия в изолатора на затвора и е принуден да търпи "изключително адски" условия.

Той отбеляза, че е бил пуснат от изолатора в петък миналата седмица, но в понеделник тази седмица е бил върнат там за още 15 дни.

Навални излежава присъда от общо 11,5 години затвор по обвинения в мошеничество и неуважение на съда, които според него целят да го накарат да замълчи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    10
    до 9
    тва новите опорки ли са?!?
  • 1
    9
    до шестия русороб
    Абе какво стана, оня ден Блатная започна да спира мъжете да пътуват зад граница, за да подсигури нови порции свежо месо. Днес въвеждат закон, за въвеждане на военен данък - всеки мъж да плаща 2000 рубли месечно за издържка на армията. Какво стана със "самая могучая и непобедимая" шайка от ватници. А с "непоклатимата" икономика на Блатная? Нещо май няма вече пари, че облагат и без това бедното население. Очакват се нови предложения - - всяка рускиня да ражда по 3 момчета минимум за нуждите на "тридневната сепц. операцийка на Путлер, и в бъдеще ще е нужно свежо месо за амбициите на джуджето - да се увеличи работното време на 12 часа за ватниците - да се въведе трудова повинност - копаене на окопи и бункери - /примерно всеки втори и четвърти уикенд в месеца/
  • 5
    8
    До 1
    Ние пък в България си имаме такива като теб,кото обичат чужда държава по вече от собствената си страна....
  • 4
    7
    До 6
    Не можа ли да измислиш по страшна апокалипстична картина?Няма кой да вярва,няма!А и ти къде ще си,ако това се случи,или с Путин ще сте на някоя планета?
  • 0
    6
    до ebaskal
    Абе, съсел ! Ти от клипчета в американска стриминг платформа ли се ограмотяваш за Русия и Навални ? Навални е най-силният коз на сащ за разкъсването на Русия на парчета, като Горбачьов, но вече окончателно. Колкото и да квичите евроатлантически триполови уроди, Путин ви го начука много брутално. Тепърва ще се отключват нлви и нови проблеми. Европа без Русия не може. Няма зърно, няма тор, няма енергия и няма и гориво за да се развива. Русия завършва свой собствен адронен колайдер в подмосковието с най-мощният електромагнит създаван на земята, 36 хиляди тона електромагнит. До една година ще функционира. Защо медиите мълчат, като бити курви ? Скапани про западни изчадия, с вас е свършено.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари