Националното следствие поема разследването за тежката катастрофа в Шумен

0
Наблюдаващата прокуратура също вече не е окръжната в Шумен, а Софийска градска прокуратура
Наблюдаващата прокуратура също вече не е окръжната в Шумен, а Софийска градска прокуратура Снимка: bTV

В нея загина 22-годишната Светомира

Разследването на катастрофата в Шумен, при която загина 22-годишно момиче вече се води от Национална следствена служба. Наблюдаващата прокуратура също вече не е окръжната в Шумен, а Софийска градска прокуратура. Това потвърдиха от Апелативната прокуратура във Варна, предаде bTV.

Тежкият инцидент се случи на 28 септември, когато обвиняемият 18-годишен Жечко Кюркчиев блъсна с управлявания от него джип колата на Светомира Станчева.

Младата жена почина малко след удара, а нейна спътничка пострада. Инцидентът стана на кръгово кръстовище на булевард „Симеон Велики“ в Шумен. Кюркчиев е под домашен арест, а разследването е разделено на две части – една за фаталната катастрофа и една за изгорелия на база на МВР джип на 18-годишния младеж.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    русенец
    А ще разследват ли лекаря и лаборанта, които за няколко часа изследваха кръвта на момчето за наркотици и как точно се случи, че тестове , които излизат за минимум три месеца, те удобно ги направиха веднага. За колата изкараха мъгляво обяснение. Предполагам, че не могат да повторят това с експеримент.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари