Националната ни сигурност кучета я яли!

0
Националната ни сигурност зависи от един пожарникар, един физкултурник и един историк
Националната ни сигурност зависи от един пожарникар, един физкултурник и един историк

Ердоган днес направи интересно изявление: „Не може да позволим на чужденци да се разпореждат с националната ни сигурност. Много сме препатили от външна зависимост.“ И се запитах къде сме ние? И имаме ли изобщо национална сигурност? Или тя се приравнява единствено до опазване на политическото статукво от службите.

Друго изявление също е интересно, този път от Великия брат САЩ: „Време е да започне преход към ново правителство“. Изявление на Тръмп и правителството на щатите за Мадуро и правителството на Венецуела. Което изявление дори при най-добро желание и намерения може да се окачестви като груба намеса във вътрешните работи на суверенна държава. Но май вече на никого не прави впечатление как световният полицай се разпорежда с националния суверинитет на почти всички държави по света. Да, и нашият също!

Натискът върху българското правителство за покупката на бойните таралясници на САЩ се засилва, като се започне от изявленията на Тръмп и се стигне до посолството на САЩ в София. Ми те били много хубави самолетите, бе! Непременно трябва да ги изберем, да дадем едни милиарди, че щатите са в рецесия, трябват им нови работни места, заплати за американците, пък и те са ни съюзници, я колко военни бази са си разположили на наша територия?

И се чудя със 17000 души армия, няколко танка и самолета, каква национална сигурност имаме. Без съмнение е вярно, че който не храни своя армия, храни чужда. Вече го правим. Отново питам – как допуснахме чужди военни бази БЕЗ ПАРИ на българска земя? Как допуснахме националната ни сигурност да бъде изцяло зависима от НАТО, при положение, че основните ни исторически врагове също са членове на Алианса. Да позная ли при евентуален военен конфликт с някой от съседите ни, НАТО кого ще подкрепи? Да, същото, което и вие си го помислихте!

А днес националната ни сигурност зависи от един пожарникар, един физкултурник и един историк…..Първият е много, ама много близък с евреи и араби и домашен любимец на САЩ, вторият гордо се развява с копчета за ръкавели на тайните служби на САЩ, а третия осребрява българското гражданство. Боже, пази ни от политиците ни! От враговете сами ще се пазим!

Та тази велика тройка ще вземе окончателното решение какви бойни самолети ще купим. А някой представя ли си Боку, който се буташе като момченце в детската градина да си направи селфи на задните части с Тръмп, ще му каже, че не му харесва самолетите? А? Представете си го само? А за някакъв апартамент в Ню Йорк за възпитаника на помощното училище като подарък за лобизма, дори не искам да вярвам, те душманите ги разправят тези работи, същите, дето не вярват за спестовната тъща и шестте му апартамента тук!

Дори след война състоянието на армията не е било толкова трагично. В съчетание с пълната управленска импотентност на гербавите и патрЕотите. Та те дори едни пикливи огради не можаха като хората да направят по границата! А службите, вместо да се занимават с ескалиращото напрежение в гетата, с радикалния ислям, корупцията и продажбата на българските интереси на чужди държави, се занимават да ни следят кой говори срещу правителството и кой обижда Боку и Цецку в социалните мрежи! А, и да не забравим „професионалния“ състав на бюрото за контрол върху СРС! Професионалисти!!!

Май е време да ставаме силно набожни, защото националната ни сигурност кучета я яли! Ние не сме зависими, ние сме в поза партер и очакване!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Само в България, освен приятел, познат, роднина, съществува и категорията за близост: "Били сме на една маса"

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари