"Национална съпротива" с люти закани срещу гей парада

0
Те не искат да бъдат приети, те искат България да загине, за да може човечеството да пропадне в Новият Вавилон, където ще властва покварата и злото
Те не искат да бъдат приети, те искат България да загине, за да може човечеството да пропадне в Новият Вавилон, където ще властва покварата и злото

Въпреки информираността си, организаторите на гей-парада показват същността си, а именно, че не се борят за никакви права, а просто искат да властват и да се налагат над нормалните хора!

От изявленията им по медиите, става ясно, че са готови да нарушат закона и въпреки това, че нямат право да проведат своето събитие, те се заканват, че ще го направят. Както вече, информирахме обществото, събитието което те предвиждат за 10.06.2017 г. не може да бъде осъществено, защото сборният им пункт "паметник на съветската армия" е зает от нас много преди те да го запазят.

Ние от "Национална съпротива" имаме лятна кампания под надслов "Да изчистим София от боклука" и този район е част от програмата ни за този ден. 

Содомитите не искат права да съществуват, те искат привилегии да властват! Те имат вече идентичност различна от българската, тяхната нова идентичност е базирана на ужасно гнусна патология и не търпи толерантност към нормалността. Техни врагове са Бог, България, народа и като всяка психично болна общност, те враждуват истерично и шизофренично, защото аргументите им са необосновани. Тази тяхна нова идентичност, ги прави нашественици срещу традиционните български порядки. Не се лъжете! Вижте, че содомити, либерали, нелегални имигранти, демократите и комунистите всички воюват заедно срещу нас, българите. Те не искат да бъдат приети, те искат България да загине, за да може човечеството да пропадне в Новият Вавилон, където ще властва покварата и злото. Те не се борят да съществуват, те се борят България да престане да съществува!

Обръщаме се към цялата българска общественост и народ: Молим да дойдете на 10.06.2017 г. от 17:00 ч. на паметника на съветската армия, за да попречим на содомитите да отнемат правата на нормалните хора искащи да изчистят София от боклука.

"Национална Съпротива"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари