Националите стават и лягат с видео на хърватите

0
Тимът на селекционера Любо Пенев гледа по 20 минути избрани моменти от двубоите на съперника по два пъти на ден
Тимът на селекционера Любо Пенев гледа по 20 минути избрани моменти от двубоите на съперника по два пъти на ден Снимка: вестник Труд

Последните 3 мача на Хърватия са на път да станат най-гледаният “филм” за националите. Тимът на селекционера Любо Пенев гледа по 20 минути избрани моменти от двубоите на съперника по два пъти на ден на лагера в Правец. Играчите минават през залата с видеото непосредствено преди тренировките си. Така щабът търси максимална концентрация от футболистите за тактическите занимания, които преобладават на лагера.

За евроквалификацията с Хърватия в петък от 21,45 часа УЕФА изпрати рефер, свирил в решителния мач за титлата в Испания. Антонио Мигел Матеу Лаос ръководи “Баселона” - “Атлетико” (1:1), с който мадридският тим измъкна титлата на “Камп Ноу”. А този сезон неговият топдвубой бе мадридското дерби “Реал” - “Атлетико” (1:2).

Лаос загря за София със съботния сблъсък “Райо Валекано” - “Барселона” (0:2), а преди това бе на вълна Шампионска лига със “Спортинг” (Лисабон) - “Челси” (0:1).

Чакаме Борисов и над 25 000 на стадиона

Бойко Борисов е заявил ВИП места в ложите на стадион "Васил Левски" за ключовия мач с Хърватия в петък. Политикът не е потвърдил със сигурност присъствие на трибуните, но е много вероятно да седне редом с Борислав Михайлов.

Пред касите на националния стадион във вторник бе оживено и се чакат поне 25 хиляди запалянковци да подкрепят отбора. Последната голяма победа на България пред клокочещ пълен стадион бе именно срещу хърватите - на 12 октомври 2002 г. ги победихме с 2:0 пред 40 хиляди.

Гостуваща агитка от над 1000 хървати се очаква в петък. Взети са страхотни мерки за сигурност срещу хулиганите от най-опасната фракция на "Динамо" (Загреб) - Лошите сини момчета.

В ложите са заявили място и "шпиони" на селекционерите на Италия и Малта, съперници в групата ни. Малко изненадващо не се очаква норвежки скаут, въпреки че само 3 дни по-късно гостуваме именно на този отбор в Осло.

Източник: Вестник Труд
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари