Натъкнах се на феномен - кастрирана котка пред раждане!

0

Кастрирана улична котка забременя и е на път да роди малки котенце.

Това стана известно след като снимки на четириногото плъзнаха в интернет. На тях ясно се вижда, че едното ухо на животинката е отрязано по класическия метод, който маркира, че тя е преминала през задължителните преглед и оперативна стерилизация от ветеринар. Още по-ясно обаче е и това, че котката е в краен етап на бременността си и съвсем скоро на улицата ще останат още няколко малки гладни устички, пише Флагман.

„Не знам дали от йодните изпарения, но се натъкнах на поредния медикобиологичен феномен - кастрирана котка пред раждане!”, пише Десислава А. в публикацията си в социалните мрежи.

Вариантите за "медицинския феномен" не са много на брой. По всяка вероятност котката е била прибрана от отговорните органи, ухото й е било срязано, но всъщност тя не е била кастрирана.

Дали е станала грешка или не, на този етап е трудно да се прецени, но случаят е прецедент, на който от градската администрация трябва да обърнат особено внимание, смятат бургазлии, които всеки ден виждат въпросната котка.

„Парите за кастрации идват от нашия джоб! Не мисля, че е редно те да влизат в нечий друг без да има полезен резултат от това”, коментират гневни потребители на социалните мрежи.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари