Настимир Ананиев: Където пипнем, руква корупция

0
В момента сме на вододел на прехода. Ако това правителство получи мнозинство в парламента, ще могат да се продължат реформите
В момента сме на вододел на прехода. Ако това правителство получи мнозинство в парламента, ще могат да се продължат реформите Снимка: БГНЕС

"В момента сме на вододел на прехода. Ако това правителство получи мнозинство в парламента, ще могат да се продължат реформите."

"Оптимист съм по няколко причини. След интервюто на Слави Трифонов много хора от народните представители от ИТН и тези, които напуснаха, си дадоха сметка, че когато лидерът ти те лъже, значи има проблем", заяви Настимир Ананиев от ПП пред БНР.

Той посочи като приоритети бюджета и законите за КПКОНПИ и енергетиката, като ги нарече трите фокуса.

"В момента където пипнем, руква корупция навсякъде."

Тестът е бюджетът на първо четене, подчерта Настимир Ананиев.

"За мен първа точка утре трябва да бъде бюджетът на държавата. Утре ще има много голям, тежък дебат."

"Проблемът е свързан с много пари. Едното е пари за пътища, другото – контрабандния хъб, който ние спряхме", коментира Ананиев за причините за разрива в коалицията. По думите му 7 пъти е нараснала "спряната проверена пестицидна стока", откакто бе предприета промяната на границата.

"Записването, за да създадеш шоу, да създадеш драма – на хората им писна от драми и шоута. Това не е начинът да се прави политика", изтъкна Ананиев относно представения вчера запис на разговор между спортния министър в оставка Радостин Василев и депутата от ИТН Христинка Иванова. Депутатът от ПП няма информация дали Василев ще остане министър.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари