Настъпи сезонът на страстните жени

0
Настъпи големият сезон на страстните жени. Те са в стихията си - в червено
Настъпи големият сезон на страстните жени. Те са в стихията си - в червено

Настъпи големият сезон на страстните жени. Те са в стихията си - в червено.

Всичко ще се случва според повелите на Огнената маймуна, под чиято власт ще премине високосната година. Всъщност може да става дума и за революции - колкото и представителите на така наречения силен пол да не желаят да чуят и прогледнат за тях. Защото само който не е имал работа с дама, която си пада по дрехи, аксесоари и козметика в баграта на кръвта, той не познава истината в живота. Силата на този тип еви е закодирана от главата до петите - от дискретния акцент в балната прическа до тока на обувките. Щур шик пък излъчва френският маникюр в съчетанието по Стендал. Тяхната съблазън е в хармония с устните - най-често в червено. Обувките в тази тоналност звучат като афродизиак.

Анализаторите на звездите са категорични - ако в голямата политика, международния бизнес и Холивуд би могло да настъпи "женски" преврат, то той ще се случи точно през 2016-а. "Може би най-после е време нежни създания да поемат юздите на съвременната цивилизация", твърдят поклонниците на матриархата.

Великият Джорджо Армани нарича червеното "новата женственост" - силна, мощна, уютна, чувствена. Кралят превръща цвета в изискана еротика за актуалните си творения - необичайни комбинации, преработени пропорции и иновативни наслагвания. Всичко блести в нюанси, преминаващи от по-ярки и дръзки към по-приглушени версии, съчетани с черно, кремаво и перлено сиво.

Източник: Стандарт нюз
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари