Наследството на Русе влезе в най-голямата онлайн платформа за изкуство от целия свят

2
В Google Arts and Culture присъстват Сексагинта Приста, кеят и центъра в Русе, както и Ивановските скални църкви
В Google Arts and Culture присъстват Сексагинта Приста, кеят и центъра в Русе, както и Ивановските скални църкви

В Google Arts and Culture присъстват Сексагинта Приста, кеят и центъра в Русе, както и Ивановските скални църкви

Профилът на Европейския културен маршрут „Пътят на римските императори и дунавския път на виното“ вече е публикуван в платформата Google Arts and Culture - най-голямата онлайн платформа, посветена на изкуството и културата от целия свят! Там са качени предоставени от местата по маршрута снимки и описания и сега съвместната презентация включва 111 снимки и 18 VR видеоклипа, всеки от които разказва вълнуващата история от късноримския период!

В Google Arts and Culture присъстват Сексагинта Приста, Русе – с централната част и Кея, Ивановските скални църкви, както и близките околности, които включват винарни и места за настаняванем, съобщиха от Историческия музей в Русе.

Европейският културен маршрут „Пътят на римските императори и дунавския път на виното“ има акаунт в Instagram Romans, Wine, Danube, тъй като тази платформа спомага за ефективността на дейностите и по-нататъшното развитие на маршрута, което ще увеличи видимостта на мрежата от съмишленици на международно ниво и ще помага в развитието на бъдещи проекти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Мишо
    Особено оголеният кей , без дръвчета ! Да го залесят тези профани !
  • 8
    2
    хм
    Не само да го имаш, но да го цениш, да се грижиш, да го стопанисваш и поддършаш като добър стопанин!!!
  • 13
    1
    изкуствовед
    Добре е , че е била Римската империя да остави нещо ценно. Сегашната "култура" какво ли ще остави след хиляда години ???
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари