Наско Колев: В Биг Брадър развих "Стокхолмски синдром"

1
Последните две седмици развих "Стокхолмски синдром" и сега гласът на Биг Брадър ми липсва
Последните две седмици развих "Стокхолмски синдром" и сега гласът на Биг Брадър ми липсва

Аз не смятам, че в Биг Брадър може да намериш силното приятелство и спойка. Интересното е, че ние с Папи Ханс обаче успяхме да постигнем това.

Това каза в предаването "Събуди се" по Нова телевизия победителят в Биг Брадър Атанас Колев.

 "Последните две седмици развих "Стокхолмски синдром" и сега гласът на Биг Брадър ми липсва. Ако трябва да бъда честен, очаквах 50:50 да спечеля. Сигурен бях, че с Папи ше останем двамата и ще се сборим. Стефан също имаше шанс, защото показа колко силна е любовта. Никой от нас не е от желязо, освен Стефан. Кулагин внасяше напрежение, но му хванахме цаката как да го игнорираме и това го смачка. Сега ми предстои наваксване в следването - четвърти курс медицина съм. Не съм мислил по въпроса дали ще правим нещо общо с Папи Ханс", каза още Колев.

Заедно с него гост беше и друг от финалистите Константин Трендафилов - Папи Ханс.

"Не съжалявам за нищо в Биг Брадър. Струваше си участието. Научих уроци, които един ден ще ми влязат в употреба. Нападките на Кулагин и детските му заяждания бяха като китайската капка, но ние бяхме китайската стена и успяхме. Показахме, че в крайна сметка злобата не може да победи. Рано е да говорим за бъдещи проекти. Спали сме само един час", разкри Папи Ханс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари