Наркодилър се опита да прегази полицаи

0
При спецакцията са задържани петима за разпространение на дрога
При спецакцията са задържани петима за разпространение на дрога

Наркодилър се опитал да прегази полицаи по време на спецакция на кръстовището на булевардите "Източен" и "Княгиня Мария Луиза".

Екшънът се разиграл в събота следобед. Служители на Криминална полиция и СПС спрели за проверка форд и фолксваген, за които имало информация, че са собственост на пловдивчани, които се занимават с разпространение на дрога, разказват от "Трафик нюз".

Във форда пътували 37-годишна пловдивчанка, 19-годишно момиче и младеж от Варна. Във фолксвагена имало трима мъже от Столипиново. Двамата се подчинили на разпореждането на полицаите и излезли, но водачът - Борис Ташев, се заключил в колата и се опитал да потегли, като заплашил да прегази служителите на реда. Не успял да се измъкне и бил закопчан с белезници.

При последвалите обиски в колите са открити марихуана и амфетамини. След това криминалистите претърсили и жилищата на задържаните лица и на ул. "Сокол", в дома на Борис Ташев са намерили още синтетичен наркотик. В друга кола с белгийска регистрация е имало 60 пакетчета дизайнерска дрога.

Освободена е само 19-годишното момиче, всички останали са зад решетките с прокурорско разпореждане. Повдигнати са им обвинения за разпространение на дрога.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари