Наръганият младеж е убит посред бял ден

0
Самоличността на 16-годишния е изяснена, родителите му са уведомени
Самоличността на 16-годишния е изяснена, родителите му са уведомени Видео: БГНЕС

Посред бял ден в София бе извършено убийство на младеж на 16 години. Трупът на момчето престоя няколко часа на пейка в Борисовата градина, където и беше намерено да лежи с прободна рана днес около обяд, предаде репортер на БГНЕС.

Тялото на момчето бе транспортирано с линейка на Съдебна медицина. Служители на полицията търсят оръжието на престъплението. Районът остава отцепен. Продължават разпити на младежи на възраст около 15-16 г.

Мъртвото момче е облечено с червена тениска и черни къси панталонки, безжизненото му тяло лежеше няколко часа на пейката, която се намира на около 60 метра от сградата на националното радио в Борисовата градина. Самоличността на 16-годишния е изяснена, родителите му са уведомени, те пристигнаха на мястото, но бяха отведени за разговор с полицаите. Все още не е ясно какво точно се е случило, няма и заподозрени за убийството.

На мястото на убийството в Борисовата градина по-рано днес пристигна и съдебен лекар. Заедно с него до тялото на момчето бяха допуснати от полицията 2 момичета на възраст около 15-16 години. Най-вероятно са приятели или съученици на момчето. Убитият младеж е ученик от Търговско-банковата гимназия.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари