Наплив от желаещи към партията на Слави Трифонов

1
Телефоните на координаторите в цялата страна прегряват от ежедневни обаждания
Телефоните на координаторите в цялата страна прегряват от ежедневни обаждания Снимка: БГНЕС

Наплив от кандидати за партията на Слави Трифонов се ригистрира в последната седмица, съобщиха пред “Труд” от ПП “Има такъв народ”

Телефоните на координаторите в цялата страна не спират да звънят, факт е, че интересът е голям, коментираха от Велико Търново, Бургас и Пловдив. Всички кандидатури ще бъдат разгледани от Арбитражно-контролната комисия и след гласуване на Националния съвет одобрените ще получат информация за статута си от съответния общинския координатор.

Според устава на “Има такъв народ”, точно Арбитражно-контролната комисия е голямото сито, тъй като тя “може да препоръча на Националния съвет да откаже членство на даден кандидат”.

В сайта на партията са публикувани и бланки-заявления за кандидатите - за членство или за регистрация като симпатизант, в които желаещите описват свои предишни ангажименти към политически проекти или участия в неправителствени организации.

Има специална графа и за това, дали мераклията е участвал като кандидат за президент на избори, дали е бил в листа по време на местни, на парламентарни избори или за Европейския парламент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари